Ремонт на покриви

ремонт на покриви с гаранция

ремонт на покриви от янис билд Ремонт на покриви и изграждане

Ремонт на покриви

Ремонт на покриви – ВСИЧКО КОЕТО трябва ДА ЗНАЕТЕ

Всички сгради са изградени с няколко общи неща. Стените, вратите, прозорците и таваните са няколко компонента, които са общи за всеки дом, независимо дали е малка къщичка или висок небостъргач. Покривът е един от най-важните и отговорни аспекти на всяко строителство. Изборът на най-подходящия вариант за покрив в съответствие с климатичните условия може да ни осигури здрав, дълготраен и красив дом ние от фирма „ЯНИС БИЛД” знаем това и сме в състояние да ви предложим качествен ремонт на покрив с договор и гаранция за дълголетие.

Покривът е най-важния елемент от сградата

Тъй като покривът е един от най-важните външни елементи на една сграда, той не само трябва да бъде издръжлив, но и да изглежда естетически добре, ето защо фирмите произвеждащи материали за ремонт на покриви се стремът те да бъдат здрави, ефективни и не на последно място да изглеждат добре. Днес пазара е пренаситен не само с разнообразие от покривни покрирития и елементи, но и от цели покривни системи.

За да се поддържа дълголетието на покрива, е нужно периодично да се извършва профилактичен ремонт на покрива. Това е важно, тъй като покривът поема ударите на разрушителните въздействия на природата, като защитава всяка друга част от къщата. Това обикновено налага рутинни ремонти на покриви, които да подържат покрива в добро здраве.

По покрива може да се развият и черни петна, което е индикация за растеж на мухъл, водорасли или гъбички. Тези условия са често срещани в области с висока влажност и могат да доведат до прогниване на покривната конструкция и доведат до течове, което ще увреди целостта и, и ще доведе до цялостна подмяна на покриви.

Преди да се предприеме ремонт на покрива. Препоръчително е да се консултирате със някоя добра фирма за ремонт на покриви, която да направи оценка на щетите и  да изготви план и бюджет за ремонт на покрива.

Поддържането на един покрив в добро здраве може би е трудна задача, но с използването на правилните покривни материали и избор на добра фирма за ремонт на покриви, бъдещите проблеми може да се сведат до минимум

изграждане и ремонт на покриви ремонт на покриви софия Ремонт на покриви
ремонт на покриви с хидроизолация ремонт покриви ремонт и изграждане на покриви

Подготвяне на скатния покрив за предстоящия зимен сезон

С настъпването на пролетния сезон и повишаващите се температури, снегът започва да се топи и покривите прокапват. Повечето хора се стараят домът им да изглежда добре, но за да може един красив дом да просъществува, той трябва да има заслон, който да го пази. Затова нуждата от ремонт на покриви е толкова неотложна.

Трябва също така да се знае, че ремонт на покриви се прави при сухо време. Затова изберете внимателно най-подходящото време за ремонта.

Покрива е под постоянна обсада от страна на природата: Слънце, студ, сняг, урагани, градушки и др. Всички тези условия с годините рушат нашите покриви и ако не се погрижим за тях, не само те, но и домовете ни ще рухнат.

Не чакайте да се появи теч и тогава да предприемете мерки. Колкото по сериозен ще става проблема, затова трябва да се действа бързо, а ако течът се появи в неподходящо време да се предприемат мерки по отстраняването, докато времето стане подходящо.

По принцип скатните покриви са покрити с керемиди, но има и такива с ламарина, ондулин, битумни керемиди, хидроизолация и др.

Най често керемидените покриви, които вече са протекли и е нужен ремонт са правени преди 40-50 години. Повечето подобни покриви са изградени по много стара и неправилна технология – върху дървени бичмета са наковани притки или рогозка върху, които има кал и отгоре са наредени керемидите. Затова те се нуждаят не само от подмяна и пререждане на керемидите и от подмяна на конструкцията и наковаване на дъсчена ламперия.

Comments are closed.