Блог със съвети

Видовепокриви и ремонт

С течение на времето, всеки покрив губи първоначалната си форма, което намалява ефективността на този структурен елемент на сградата. При някои покриви различните проблеми започват по-рано, при други – по-късно. Причината, за необходимост от ремонт на покрива може да бъде….. 

Ремонт на плоски покриви

Плоския покрив е много добър вариант за завършек на сградата. При добре направен ремонт и правилна работа на отводнителната система, те могат да издържат десетки години експлоатация без да има нужда от ремонт. Плоските покриви имат много предимства……

Метални покриви

Металните покриви са най-новата мания в изграждането на покриви, което от части се дължи на тяхното дълголетие и издръжливост, но също така и заради уникалния и стилен външен вид, който можете да получите от използването на метала като материал……

Съвети при лепене на тапети

Когато искате да освежите домът си но не искате да се изцапате с боя, в такъв случай тапетите са точно за Вас. Те са едно красиво декоративно покритие с което можете да превърнете домът си в едно доста абстрактно място. Тапетите притежават разнообразие от цветове…..

Как да обзаведем една детска стая

През зимния сезон нашите деца са си вкъщи през по-голямата част от деня, и поради тази причина е нужно да им бъде създадено тяхно лично пространство. Което може да бъде тяхната лична стая или дадена част от някое друго помещение, което трябва……

Монтиране на четка за врата

Едно доста добро решение за уплътняване на вратата и пестене на топлинна енергия. Тези четки защитават домът ви не само от студа, те предпазват помещенията и от прах и вятър. Направени са от много качествени пластмасови четки. Те осигуряват…..

Дървена дограма

В последно време дървото бе изместено от пластмасата като суровина за изработката на прозорци. Благодарение на относително ниските си цени, тези прозорци станаха „лице” на сградите и жилищата у нас. Но дори и най-технологичните…..

Избор на дограма

Ако остарялите дървени прозорци вкъщи вече не задоволяват изисквания за добра топло и шумоизолация се налага да ги подмените с нови, по-модерни и по-добри. Тогава си задавате въпроса – “Каква дограма да избера?”…..

Съвети при избор на жилище

Ако с нетърпение очаквате да закупите първия имот в живота ви, направете всичко възможно да избегнете няколко от най-големите грешки при този тип покупки. Покупката на жилище може да е една от най-големите в живота ви, но не е …..

Comments are closed.